Walters Frisersalong, Jeanette Björklund

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tibro och Walters Frisersalong, Jeanette Björklund är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Walters Frisersalong, Jeanette Björklund är ett av dem. Statusen för Walters Frisersalong, Jeanette Björklund är att Bolaget är aktivt.

Walters Frisersalong, Jeanette Björklund är ett Enskild firma och skapades 1989-10-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Walters Frisersalong, Jeanette Björklund ska trivas.

Walters Frisersalong, Jeanette Björklund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tibro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Herr- och damfrisering samt försäljning av hårvårdsprodukter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Walters Frisersalong, Jeanette Björklund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Walters Frisersalong, Jeanette Björklund och det finns flera verksamheter som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Walters Frisersalong, Jeanette Björklund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-12210.

.

De som är på något sätt har med Walters Frisersalong, Jeanette Björklund är Björklund, Jeanette Lillemor Maria som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Walters Frisersalong, Jeanette Björklund har 631022-XXXX som sitt organisationsnummer.