Lindängs Bygg och Fastighetsservice

Västra Götalands län

Information

640411-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lindängs Bygg och Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindängs Bygg och Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tibro som är den kommunen som Lindängs Bygg och Fastighetsservice finns i.

Lindängs Bygg och Fastighetsservice har varit registrerat sedan 2001-06-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindängs Bygg och Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-14.

Lindängs Bygg och Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Tibro som också är .

Firmatecknare för Lindängs Bygg och Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindängs Bygg och Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 0504-21067 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet, fastighetsskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindängs Bygg och Fastighetsservice och det är Jonsson, Thomas Lennart som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,