Grönhults Svets o Mek

Västra Götalands län

Information

Grönhults Svets o Mek är ett av många företag som finns i Tibro. Det är nämligen den kommunen som Grönhults Svets o Mek finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grönhults Svets o Mek är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-06-13.

Grönhults Svets o Mek som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-12-08. Men sedan 2002-06-13 så har Grönhults Svets o Mek varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grönhults Svets o Mek så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0504-13959.

Tibro arbetar för att företag som Grönhults Svets o Mek ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Grönhults Svets o Mek. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Bilreparationer, tillverkning av släpkärror och service av släpkärror, försäljning av nya släpkärror, försäljning av kläder (arbetskläder, tävlingskläder).

Firmatecknare för Grönhults Svets o Mek är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grönhults Svets o Mek och det är följande personer, Lindberg, Jörgen Ingvar som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Grönhults Svets o Mek är 660331-XXXX.