Thool Wellness Institute

Västra Götalands län

Information

710731-XXXX är organisationsnummer för företaget Thool Wellness Institute. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thool Wellness Institute är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tibro som är den kommunen som Thool Wellness Institute finns i.

Thool Wellness Institute har varit registrerat sedan 2000-11-09 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thool Wellness Institute så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-29.

Thool Wellness Institute är och det finns flera bolag i Tibro som också är .

Firmatecknare för Thool Wellness Institute är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thool Wellness Institute så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Import av detaljvaror såsom kontorsmaterial och papper samt trä- och kartong produkter för ex. emballering, försäljning inom möbelindustrin från Polen samt EU, försäljning i Svergie. Konsultuppdrag avseende affärsverksamhet i eller med Polen.

Det finns olika personer som har en koppling med Thool Wellness Institute och det är Thool, Lars Åke Robert som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,