LO-Johan Design Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916452-3681 är organisationsnummer för företaget LO-Johan Design Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LO-Johan Design Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tibro som är den kommunen som LO-Johan Design Handelsbolag finns i.

LO-Johan Design Handelsbolag har varit registrerat sedan 1982-08-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LO-Johan Design Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LO-Johan Design Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tibro som också är .

Firmatecknare för LO-Johan Design Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med LO-Johan Design Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-13327 eller genom brev på följande adress:
Gröna Huset , 543 93, Tibro

Konsultverksamhet, framtagning av möbelprototyper, viss snickeriproduktion samt handel med möbler

Det finns olika personer som har en koppling med LO-Johan Design Handelsbolag och det är Johansson, Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Johansson, Lars Olof som är född 1939 och har titeln Bolagsman,