Ebeck Agentur Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916570-1773 är organisationsnummer för verksamheten Ebeck Agentur Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ebeck Agentur Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tibro som är den kommunen som Ebeck Agentur Handelsbolag finns i.

Ebeck Agentur Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-11-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ebeck Agentur Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Ebeck Agentur Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Tibro som också är .

Firmatecknare för Ebeck Agentur Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ebeck Agentur Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-12244 eller genom brev på följande adress:
Olstorpsg. 21, 543 32, Tibro

Handel med produkter för hygienutrymmen samt presentartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med Ebeck Agentur Handelsbolag och det är Beckius, Ebe Gustaf som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Beckius, Kerstin Birgitta som är född 1942 och har titeln Bolagsman,