Merrimac i Tibro Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

916570-7325 är organisationsnummer för bolaget Merrimac i Tibro Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Merrimac i Tibro Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Tibro som är den kommunen som Merrimac i Tibro Kommanditbolag finns i.

Merrimac i Tibro Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1994-09-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-06-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Merrimac i Tibro Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-06-26.

Merrimac i Tibro Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Tibro som också är .

Firmatecknare för Merrimac i Tibro Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Merrimac i Tibro Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-15290 eller genom brev på följande adress:
Syréng. 4, 543 32, Tibro

Försäljning och uthyrning av elartiklar samt fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Merrimac i Tibro Kommanditbolag och det är Andersson, Per Olof som är född 1957 och har titeln Komplementär, Andersson, Marie Elisabeth som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare,