Nya Hotellet S. Larsson & Co Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Tibro finns det ett Handelsbolag som heter Nya Hotellet S. Larsson & Co Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Nya Hotellet S. Larsson & Co Handelsbolag i Västra Götalands län. Tibro är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nya Hotellet S. Larsson & Co Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1969-11-26 så har Nya Hotellet S. Larsson & Co Handelsbolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nya Hotellet S. Larsson & Co Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Nya Hotellet S. Larsson & Co Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkog. 10, 543 35, Tibro. Vi ni istället prata med Nya Hotellet S. Larsson & Co Handelsbolag så kan ni göra det på 0504-10256.

Hotell och restaurangrörelse.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Gustaf Sigfrid som är född och har titeln Bolagsman, Siggesdotter-Larsson, Gunlög Margareta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Nya Hotellet S. Larsson & Co Handelsbolag har 966600-2218 som sitt organisationsnummer.