Erainn Madara Kennel Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969614-6431 är organisationsnummer för företaget Erainn Madara Kennel Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erainn Madara Kennel Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tibro som är den kommunen som Erainn Madara Kennel Handelsbolag finns i.

Erainn Madara Kennel Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-05-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Erainn Madara Kennel Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Erainn Madara Kennel Handelsbolag är och det finns flera bolag i Tibro som också är .

Firmatecknare för Erainn Madara Kennel Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Erainn Madara Kennel Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0382-10822 eller genom brev på följande adress:
Ljungag. 35, 576 35, Sävsjö

Uppfödning och avel av hundar samt försäljning av hundar och hundmaterial och foder.

Det finns olika personer som har en koppling med Erainn Madara Kennel Handelsbolag och det är Ringek, Anna-Lena Birgitta som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Ringek, Hans Joachim som är född 1967 och har titeln Bolagsman,