Stall Hästebråta Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969641-2189 är organisationsnummer för verksamheten Stall Hästebråta Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Hästebråta Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tibro som är den kommunen som Stall Hästebråta Handelsbolag finns i.

Stall Hästebråta Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-08-14 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Hästebråta Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Stall Hästebråta Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Tibro som också är .

Firmatecknare för Stall Hästebråta Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Stall Hästebråta Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Pl 1361, 0 , Tibro

Avel samt tävling med travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Hästebråta Handelsbolag och det är Berg, Johan Christian som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Berglund, Sven Kenneth som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Svensson, Lars Rune Gunnar som är född 1950 och har titeln Bolagsman,