LINGUT Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

LINGUT Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tibro som är den kommunen där LINGUT Handelsbolag finns. I Tibro så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. LINGUT Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket LINGUT Handelsbolag har haft sedan 2007-05-24. LINGUT Handelsbolag har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LINGUT Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dvärgg. 14, 543 36, Tibro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Tibro arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

LINGUT Handelsbolag har idag 969720-0260 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för LINGUT Handelsbolag

Uthyrning samt grävning med grävmaskin.

I LINGUT Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lingehed, Björn Oskar Fredrik som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Lingehed, Dag Oskar Ingemar som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Lingehed, Per Oskar Fredrik som är född 1982 och har titeln Bolagsman, .