BLB Transporter Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Tibro och BLB Transporter Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BLB Transporter Handelsbolag är ett av dem. Statusen för BLB Transporter Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

BLB Transporter Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-11-10. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BLB Transporter Handelsbolag ska trivas.

I Tibro så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bemanning av servicetjänster inom industri och lantbruk såsom montering av inredningar, underhållsarbete, reparationer samt budtransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BLB Transporter Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är BLB Transporter Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med BLB Transporter Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4064912.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med BLB Transporter Handelsbolag är Johansson, Jonathan Simon som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Johansson, Sigurd Kjell-Åke som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

BLB Transporter Handelsbolag har 969722-7727 som sitt organisationsnummer.