Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson

Västra Götalands län

Information

310105-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tibro som är den kommunen som Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson finns i.

Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson har varit registrerat sedan 1970-12-23 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson är och det finns flera verksamheter i Tibro som också är .

Firmatecknare för Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson så kan ni göra det på telefon genom 0504-32065 eller genom brev på följande adress:

Handelsrörelse, i huvudsak tillverkning och reparationer av persienner

Det finns olika personer som har en koppling med Arvidssons Persienner, Zange Arvidsson och det är Arvidsson, Zange Arvid Uno som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,