THI-FORM, Ingemar Thillander

Västra Götalands län

Information

THI-FORM, Ingemar Thillander är ett av många bolag som finns i Tibro. Det är nämligen den kommunen som THI-FORM, Ingemar Thillander finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

THI-FORM, Ingemar Thillander är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-09-03.

THI-FORM, Ingemar Thillander som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1984-12-20. Men sedan 1986-01-01 så har THI-FORM, Ingemar Thillander varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på THI-FORM, Ingemar Thillander så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0504-13214.

Tibro arbetar för att bolag som THI-FORM, Ingemar Thillander ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för THI-FORM, Ingemar Thillander. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Inköp, försäljning, tillverkning, svarvning, svetsning, fräsning samt reparationer av byggbeslag, verkstadsartiklar och fästelement

Firmatecknare för THI-FORM, Ingemar Thillander är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till THI-FORM, Ingemar Thillander och det är följande personer, Tillander, Martin Ingemar som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för THI-FORM, Ingemar Thillander är 410312-XXXX.