GOTHIA FOLKMUSIK

Västra Götalands län

Information

420818-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GOTHIA FOLKMUSIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GOTHIA FOLKMUSIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tibro som är den kommunen som GOTHIA FOLKMUSIK finns i.

GOTHIA FOLKMUSIK har varit registrerat sedan 1978-09-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GOTHIA FOLKMUSIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GOTHIA FOLKMUSIK är och det finns flera verksamheter i Tibro som också är .

Firmatecknare för GOTHIA FOLKMUSIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med GOTHIA FOLKMUSIK så kan ni göra det på telefon genom 0500-477080 eller genom brev på följande adress:

Handel med musikinstrument och skivor. Komponera och framföra egna verk vid olika tillställningar. Spela olika sorters drag- spel, munspel och sjunger och gör ibland demo-cd.

Det finns olika personer som har en koppling med GOTHIA FOLKMUSIK och det är Sjökvist, Karl Ingvar som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,