Jonsons Elektriska i Tibro

Västra Götalands län

Information

470914-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jonsons Elektriska i Tibro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonsons Elektriska i Tibro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tibro som är den kommunen som Jonsons Elektriska i Tibro finns i.

Jonsons Elektriska i Tibro har varit registrerat sedan 1997-02-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonsons Elektriska i Tibro så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Jonsons Elektriska i Tibro är och det finns flera verksamheter i Tibro som också är .

Firmatecknare för Jonsons Elektriska i Tibro är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonsons Elektriska i Tibro så kan ni göra det på telefon genom 0504-13210 eller genom brev på följande adress:

Elinstallation, handel med elmaterial, mindre elapparater och vitvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonsons Elektriska i Tibro och det är Brandqvist, Leif Rune Ingemar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,