A J Entreprenad i Tibro

Västra Götalands län

Information

520712-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A J Entreprenad i Tibro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A J Entreprenad i Tibro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tibro som är den kommunen som A J Entreprenad i Tibro finns i.

A J Entreprenad i Tibro har varit registrerat sedan 2004-10-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A J Entreprenad i Tibro så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-27.

A J Entreprenad i Tibro är och det finns flera verksamheter i Tibro som också är .

Firmatecknare för A J Entreprenad i Tibro är följande:

Vill ni komma i kontakt med A J Entreprenad i Tibro så kan ni göra det på telefon genom 0504-14126 eller genom brev på följande adress:

Yttre fastighetsskötsel, anläggningsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A J Entreprenad i Tibro och det är Johansson, Anders Gustav Olof som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,