Tibro Tennis o Foto

Västra Götalands län

Information

530307-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tibro Tennis o Foto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tibro Tennis o Foto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tibro som är den kommunen som Tibro Tennis o Foto finns i.

Tibro Tennis o Foto har varit registrerat sedan 1997-10-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tibro Tennis o Foto så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tibro Tennis o Foto är och det finns flera bolag i Tibro som också är .

Firmatecknare för Tibro Tennis o Foto är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tibro Tennis o Foto så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med tennisartiklar samt fotografering.

Det finns olika personer som har en koppling med Tibro Tennis o Foto och det är Lööw, Per Anders Åke som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,