Aktiebolaget Armaturhantverk

Västra Götalands län

Information

I Tibro finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Armaturhantverk. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Armaturhantverk i Västra Götalands län. Tibro är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Armaturhantverk är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1945-01-12 så har Aktiebolaget Armaturhantverk varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Armaturhantverk Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Armaturhantverk så kan man gör det genom att posta ett brev till Dvärgg. 8, 543 36, Tibro. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Armaturhantverk så kan ni göra det på 0504-13040.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av elektrisk armatur samt äga och förvalta fastigheter samt aktier och andra finansiella instrument och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bröhne, Axel Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bröhne, Ann Christine som är född 1957 och har titeln Suppleant, Åström, Monica Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Granli Revisionsbyrå i Åmål AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Aktiebolaget Armaturhantverk har 556044-8085 som sitt organisationsnummer.