Alberts Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

556066-3022 är organisationsnummer för verksamheten Alberts Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alberts Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Alberts Fastigheter AB finns i.

Alberts Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1958-02-26 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alberts Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Alberts Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alberts Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Gudrun Eva Margareta -Larsson, Leif Åke

Vill ni komma i kontakt med Alberts Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 0504-13307 eller genom brev på följande adress:
Fältg. 2, 543 30, Tibro

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alberts Fastigheter AB och det är Larsson, Leif Åke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Gudrun Eva Margareta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Elsa Linnéa som är född 1908 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Krantz, Bertil Conny som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor