TreeFurn i Tibro AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva snickeri och möbelverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TreeFurn i Tibro AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är TreeFurn i Tibro AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 1960-09-08 så skapades TreeFurn i Tibro AB och verksamheten är har F-skattsedel TreeFurn i Tibro AB har haft det sedan 1994-01-01.

TreeFurn i Tibro AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556073-4252 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tibro.

Just nu är TreeFurn i Tibro AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med TreeFurn i Tibro AB så går det att nå dem via telefon på 0504-41400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Drugge, Fritz Gunnar -Sandsjö, Urban Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom TreeFurn i Tibro AB är Drugge, Fritz Gunnar som är född 1961 och har titeln VD, Drugge, Fritz Gunnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bentzer, Daniel Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hodzic, Said som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Peder som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandsjö, Urban Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .