GR-Möbler Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

GR-Möbler Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tibro som är den kommunen där GR-Möbler Aktiebolag finns. I Tibro så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. GR-Möbler Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket GR-Möbler Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. GR-Möbler Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GR-Möbler Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fågelviksleden, 543 50, Tibro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0504-14020.

Tibro arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är GR-Möbler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

GR-Möbler Aktiebolag har idag 556095-7325 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för GR-Möbler Aktiebolag

Bolaget skall driva bonings- och lackeringsverkstad för ytbehandling av möbler samt försäljning av möbler i parti och utöva därmed förenlig verksamhet.

I GR-Möbler Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åberg, Michael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åberg, Glenn Rune Patrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Tomas Sixten som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .