Bejra Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556126-1354 är organisationsnummer för bolaget Bejra Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bejra Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Bejra Fastighets Aktiebolag finns i.

Bejra Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-05-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bejra Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bejra Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bejra Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bejra Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-12500 eller genom brev på följande adress:

Aktiebolagets verksamhet ska vara fastighetsförvaltning och värdepappershandel, dock ej sådan verksamhet som vses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bejra Fastighets Aktiebolag och det är Svensson, Stig Uno som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gillström, Magnus Per som är född 1987 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor,