Klingströms Svarveri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Klingströms Svarveri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tibro här finns det många olika Aktiebolag. Klingströms Svarveri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tibro jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Klingströms Svarveri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556130-6308.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0504-10775 alternativt besöka eller skicka post till Klingströms Svarveri Aktiebolag på följande adress Fredsg. 52, 543 30, Tibro.

Klingströms Svarveri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Klingströms Svarveri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Posse, Lisbeth Karin som är född 1953 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och sälja svarvade detaljer till möbler, bedriva jord- och skogsbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.