Anders Andersson & Son Möbelfabrik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja sovrumsinteriörer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders Andersson & Son Möbelfabrik Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är Anders Andersson & Son Möbelfabrik Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 1971-12-08 så skapades Anders Andersson & Son Möbelfabrik Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Anders Andersson & Son Möbelfabrik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Anders Andersson & Son Möbelfabrik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556154-9600 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tibro.

Just nu är Anders Andersson & Son Möbelfabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Anders Andersson & Son Möbelfabrik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0504-19450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders Andersson & Son Möbelfabrik Aktiebolag är Posse, Sven Gustaf Christer som är född 1954 och har titeln VD, Posse, Sven Gustaf Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Posse, Lisbeth Karin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.