Flexfurn Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja trä- och metallprodukter för emballage- och transportbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Flexfurn Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är Flexfurn Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 1972-04-04 så skapades Flexfurn Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Flexfurn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Flexfurn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

556162-0716 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tibro.

Just nu är Flexfurn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Flexfurn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0505-12035 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Welleman, Anita Rose-Marie -Welleman, Johan Torgeir -Welleman, Sven Johan Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Flexfurn Aktiebolag är Welleman, Anita Rose-Marie som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Welleman, Johan Torgeir som är född 1963 och har titeln VD, Welleman, Johan Torgeir som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Welleman, Sven Johan Erik som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Welleman, Anna Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Welleman, Erik Markus som är född 1967 och har titeln SuppleantWelleman, Sven Arnold som är född 1969 och har titeln Suppleant, Söderlund, Saga Yvonne Harriet som är född 1947 och har titeln Revisor, Torén, Lars-Erik Raymond som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.