Trakator Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556184-1270 är organisationsnummer för verksamheten Trakator Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trakator Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Trakator Aktiebolag finns i.

Trakator Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-10-08 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trakator Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Trakator Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trakator Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Clary Åsa-Britt -Karlsson, Paul Folke Gustav Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med Trakator Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-24056 eller genom brev på följande adress:
Skinnfällen 3, 543 94, Tibro

Bolaget skall driva kreatursuppfödning, konsult- och tradingverksamhet inom möbel- och snickeribranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trakator Aktiebolag och det är Karlsson, Clary Åsa-Britt som är född 1944 och har titeln VD, Karlsson, Clary Åsa-Britt som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Paul Folke Gustav som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Waller, Bo Mikael Viktor som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor