Aktiebolaget Häggetorps Sågverk

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse samt inköp och försäljning av skogsprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Häggetorps Sågverk vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är Aktiebolaget Häggetorps Sågverk ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 1973-12-19 så skapades Aktiebolaget Häggetorps Sågverk och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Häggetorps Sågverk har haft det sedan 2002-08-05.

Aktiebolaget Häggetorps Sågverk är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556185-8118 är organisationsnummret för företaget som finns i Tibro.

Just nu är Aktiebolaget Häggetorps Sågverk Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Häggetorps Sågverk så går det att nå dem via telefon på 0504-14215 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Häggetorps Sågverk är Larsson, Per Olof Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Karl-Johan Stefan som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Arne Sigvard Stefan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Jansson, Staffan Lennart som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor.