Swedwood Tibro AB

Västra Götalands län

Information

556205-8338 är organisationsnummer för företaget Swedwood Tibro AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swedwood Tibro AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Swedwood Tibro AB finns i.

Swedwood Tibro AB har varit registrerat sedan 1980-08-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Swedwood Tibro AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Swedwood Tibro AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Swedwood Tibro AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Swedwood Tibro AB så kan ni göra det på telefon genom 0504-43450 eller genom brev på följande adress:
Fågelviksleden 10, 543 50, Tibro

Bolaget skall utföra fastighetsförvaltning, tillverka och sälja kontorsmöbler samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget direkt eller via intressegemenskap i annat bolag köpa och förvalta handelsbolagsandelar och fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Swedwood Tibro AB och det är Larsson, Bo Erik Sören som är född 1965 och har titeln VD, Larsson, Bo Erik Sören som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Juzová, Viera som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Fernhede, Dan Gerry som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hägg, Gunnar Sven Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Almestål, Claes-Gunnar Bertil som är född 1950 och har titeln SuppleantEriksson, Kjell Henry som är född 1950 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor