Klingströms Försäljnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Klingströms Försäljnings Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tibro. I Klingströms Försäljnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Posse, Sven Gustaf Christer som är född 1954 och har titeln VD, Posse, Sven Gustaf Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Posse, Lisbeth Karin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Klingströms Försäljnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Klingströms Försäljnings Aktiebolag på telefon 0504-10775.

Bolaget skall köpa och sälja halvfabrikat inom möbelbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Klingströms Försäljnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Klingströms Försäljnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Klingströms Försäljnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Klingströms Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klingströms Försäljnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Klingströms Försäljnings Aktiebolag har 556213-7751 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.