Tibro Sotningsdistrikt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva sotnings väsende samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tibro Sotningsdistrikt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är Tibro Sotningsdistrikt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 1982-02-25 så skapades Tibro Sotningsdistrikt Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tibro Sotningsdistrikt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tibro Sotningsdistrikt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556215-5324 är organisationsnummret för företaget som finns i Tibro.

Just nu är Tibro Sotningsdistrikt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tibro Sotningsdistrikt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0504-10203 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Sten Helge -Johansson, Inga Linnéa

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tibro Sotningsdistrikt Aktiebolag är Andersson, Sten Helge som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Inga Linnéa som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .