Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tibro. Det är nämligen den kommunen som Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1982-07-20. Men sedan 1982-01-01 så har Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ö. Långg. 49, 543 31, Tibro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0504-61053.

Tibro arbetar för att företag som Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva inköp, lackering, ytbehandling och försäljning av stilmöbler samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Bengt-Göran Erland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmstedt, Leif Anders Jonas som är född 1962 och har titeln Suppleant, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nordh & Johansson Stilmöbler Aktiebolag är 556218-8929.