Indusan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556229-5005 är organisationsnummer för företaget Indusan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Indusan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Indusan Aktiebolag finns i.

Indusan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-06-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Indusan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Indusan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Indusan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Indusan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Brov. 26, 543 35, Tibro

Bolaget skall inom och utom landet bedriva filantropisk verksamhet, stödja projekt för utbildning, sjukvård och katastrofhjälp, evangelisera genom ord, ton och bild, sprida kunskap om Bibeln. För att finansiera verksamheten skall bolaget bedriva handel med oljor, metaller, trävaror, stapelvaror och reverser, förmedla lån, köpa och sälja aktier, obligationer, fordringar och värde- papper, med undantag för rörelse som avses i lag om kreditaktie- bolag och lag om bankrörelse, äga och förvalta fastigheter, tillverka och försälja verkstadsprodukter, bedriva ekomonisk konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Indusan Aktiebolag och det är Lund, Jan Erik Ivar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Barbro Marika som är född 1948 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,