Koncis Affärsinformation i Väst AB

Västra Götalands län

Information

Koncis Affärsinformation i Väst AB är ett företag som finns i Tibro. I Koncis Affärsinformation i Väst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Lars-Erik Gunnar som är född 1954 och har titeln VD, Olsson, Lars-Erik Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anette Karolina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Torén, Lars-Erik Raymond som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Koncis Affärsinformation i Väst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Koncis Affärsinformation i Väst AB på telefon 0504-15419.

Bolaget skall bedriva journalistik samt informationsrörelse, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Koncis Affärsinformation i Väst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Koncis Affärsinformation i Väst AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Koncis Affärsinformation i Väst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Koncis Affärsinformation i Väst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Koncis Affärsinformation i Väst AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Koncis Affärsinformation i Väst AB har 556246-4296 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.