Tibrotryckar'n Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom tryckeribranchen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tibrotryckar'n Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tibro så är Tibrotryckar'n Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tibro arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tibro och i Västra Götalands län. Redan 1984-11-21 så skapades Tibrotryckar'n Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tibrotryckar'n Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tibrotryckar'n Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556249-8070 är organisationsnummret för företaget som finns i Tibro.

Just nu är Tibrotryckar'n Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tibrotryckar'n Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0504-10460 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Ohlin, Ethel Irene -Ohlin, Kjell Åke Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tibrotryckar'n Aktiebolag är Ohlin, Kjell Åke Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlin, Ethel Irene som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .