Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag är ett bolag som finns i Tibro. I Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ward, Mats Våge Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bodin, Urban Roger som är född 1952 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag på telefon 0504-15276.

Bolaget skall bedriva detalj- och partihandel med livsmedel, kemisk-tekniska artiklar, sport- och fritidsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sparhuskometen i Tibro Aktiebolag har 556253-9675 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.