Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556256-2602 är organisationsnummer för bolaget Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag finns i.

Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-04-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-15420 eller genom brev på följande adress:
Borgarg. 15 C, 543 30, Tibro

Bolaget skall bedriva försäljning och utprovning av glasögon, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Beckmanns Optik i Skaraborg Aktiebolag och det är Beckman, Frank Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman, Gun Eva Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,