Lagerins Möbler Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lagerins Möbler Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tibro som är den kommunen där Lagerins Möbler Aktiebolag finns. I Tibro så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lagerins Möbler Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lagerins Möbler Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lagerins Möbler Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lagerins Möbler Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ödtorpsg. 1, 543 51, Tibro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0503-31763.

Tibro arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lagerins Möbler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lagerins Möbler Aktiebolag har idag 556257-4342 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lagerins Möbler Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Lagerins Möbler Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagerin, Stig Tomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålnacke, Börje Lennart Roger som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .