Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström

Västra Götalands län

Information

556261-4411 är organisationsnummer för verksamheten Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström finns i.

Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström har varit registrerat sedan 1985-06-14 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström så kan ni göra det på telefon genom 0504-10555 eller genom brev på följande adress:
KASSÖRSGATAN 7, 543 34, Tibro

Bolaget skall bedriva byggnads- och anläggningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnads Aktiebolaget J-O Sundström och det är Sundström, Jan Olof som är född 1940 och har titeln Likvidator, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,