Solent Direktservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Solent Direktservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tibro. Det är nämligen den kommunen som Solent Direktservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Solent Direktservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Solent Direktservice Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-02-20. Men sedan 1986-01-01 så har Solent Direktservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gästgivarev. 36, 543 35, Tibro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Solent Direktservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0504-14234.

Tibro arbetar för att företag som Solent Direktservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Solent Direktservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av kemisk-tekniska artiklar, reklamarbeten, inkassoverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Solent Direktservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Solent Direktservice Aktiebolag och det är följande personer, By, Rune Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, By, Eva Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Solent Direktservice Aktiebolag är 556269-5584.