R.o.J. Strands Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns R.o.J. Strands Åkeri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tibro här finns det många olika Aktiebolag. R.o.J. Strands Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tibro jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

R.o.J. Strands Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556283-8663.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0504-61341 alternativt besöka eller skicka post till R.o.J. Strands Åkeri Aktiebolag på följande adress Karlstorp Brandstorp 2, 543 91, Tibro.

R.o.J. Strands Åkeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I R.o.J. Strands Åkeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Strand, Rolf Jonas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Strand, Kerstin Helena som är född 1936 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse och försäljning av grus samt därmed förenlig verksamhet.