Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Tibro. I Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tidström, Lars Jens Bernt som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ann Lena Karoline som är född 1961 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag på telefon 070-6824566.

Bolaget skall bedriva yrkesmässiga godstransporter, travverksamhet, samt redovisningstjänster och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tibro arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Lars-Jens Tidströms Åkeri Aktiebolag har 556286-0444 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.