Prisma Teknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556306-7098 är organisationsnummer för företaget Prisma Teknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prisma Teknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Prisma Teknik Aktiebolag finns i.

Prisma Teknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-06 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prisma Teknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Prisma Teknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Prisma Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lund, Barbro Marika -Lund, Jan Erik Ivar Firman tecknas två i förening av -Lund, Ella Karolina -Lund, Marika Eleonora -Lund, Sofia Magdalena

Vill ni komma i kontakt med Prisma Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-40040 eller genom brev på följande adress:
Mariestadsv. 28, 543 30, Tibro

Bolaget skall bedriva konstruktion, tillverkning, provning och försäljning av elektromekanisk materiel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Prisma Teknik Aktiebolag och det är Lund, Jan Erik Ivar som är född 1946 och har titeln VD, Lund, Jan Erik Ivar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Ella Karolina som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lund, Marika Eleonora som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Sofia Magdalena som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Barbro Marika som är född 1948 och har titeln SuppleantOskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,