Pers Lokaler AB

Västra Götalands län

Information

556309-6683 är organisationsnummer för bolaget Pers Lokaler AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pers Lokaler AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Pers Lokaler AB finns i.

Pers Lokaler AB har varit registrerat sedan 1987-10-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pers Lokaler AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-16.

Pers Lokaler AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pers Lokaler AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pers Lokaler AB så kan ni göra det på telefon genom 0504-61600 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pers Lokaler AB och det är Andersson, Per Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, John Olof som är född 1933 och har titeln Suppleant, Härsel, Hans-Olov som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,