Helge i Hönsa Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556332-0422 är organisationsnummer för verksamheten Helge i Hönsa Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helge i Hönsa Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Helge i Hönsa Aktiebolag finns i.

Helge i Hönsa Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-18 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Helge i Hönsa Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Helge i Hönsa Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Helge i Hönsa Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Helge i Hönsa Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-381540 eller genom brev på följande adress:
Gustav Adolfs g. 47, 541 45, Skövde

Bolaget skall bedriva handel med kapitalvaror, främst cyklar och trädgårdsmöbler samt bedriva service i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Helge i Hönsa Aktiebolag och det är Svensson, Per-Olof Helge som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingrid Birgitta Helena som är född 1948 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Klas Gustav som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,