Concentra Kemteknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Concentra Kemteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tibro. Det är nämligen den kommunen som Concentra Kemteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Concentra Kemteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Concentra Kemteknik Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1988-11-18. Men sedan 1988-01-01 så har Concentra Kemteknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Högåsg. 14, 543 30, Tibro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Concentra Kemteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0500-412300.

Tibro arbetar för att bolag som Concentra Kemteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Concentra Kemteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med kemtekniska produkter. Ävensom handel med och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Concentra Kemteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Concentra Kemteknik Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Karl-Gustav Gert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kjell Sören som är född 1956 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Concentra Kemteknik Aktiebolag är 556339-1191.