Exinova Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tibro och Exinova Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Exinova Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Exinova Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Exinova Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tibro där företaget finns i jobbar för att företag som Exinova Aktiebolag ska trivas.

Exinova Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tibro så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk och ekonomisk konsulting samt handel med möbler och träbearbetningsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Exinova Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Exinova Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Exinova Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0504-10955.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Exinova Aktiebolag är Sylla, Ulf Heinrich som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sylla, Ruth Marie Friedrike som är född 1931 och har titeln Suppleant, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Exinova Aktiebolag har 556343-3688 som sitt organisationsnummer.