Tibro Taxi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556343-5642 är organisationsnummer för företaget Tibro Taxi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tibro Taxi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tibro som är den kommunen som Tibro Taxi Aktiebolag finns i.

Tibro Taxi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-08 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tibro Taxi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Tibro Taxi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tibro som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tibro Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Tibro Taxi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0504-10711 eller genom brev på följande adress:
Parkg. 1, 543 33, Tibro

Bolaget skall inrätta och bedriva beställningscentral, teckna avtal om och bedriva transporter med lättare fordon vad avser person-, gods- och budbefordran, marknadsföra beställningscentralen och ansluta trafikutövarnas tjänster, förvärva och förvalta fast egendom samt idka däremed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tibro Taxi Aktiebolag och det är Bennysson, Sven Bo Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Björn Urving som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Axel Holger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Bo Samuel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Lars Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor