Automationsteknik i Tibro Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Automationsteknik i Tibro Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tibro. Det är nämligen den kommunen som Automationsteknik i Tibro Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Automationsteknik i Tibro Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Automationsteknik i Tibro Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-11-27. Men sedan 1990-01-01 så har Automationsteknik i Tibro Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Långg. 175, 543 35, Tibro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Automationsteknik i Tibro Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0504-15820.

Tibro arbetar för att bolag som Automationsteknik i Tibro Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Automationsteknik i Tibro Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka konstruktion, byggnation, projektering och konsultation inom verksamhetsområdet industriautomatik, handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Automationsteknik i Tibro Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Firman tecknas av -Andersson, Laila Anneli.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Automationsteknik i Tibro Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Laila Anneli som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Jan-Olof Kjell som är född 1962 och har titeln VD, Andersson, Jan-Olof Kjell som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per-Arne Arvid som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Automationsteknik i Tibro Aktiebolag är 556378-4825.