Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tibro finns det ett Aktiebolag som heter Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag i Västra Götalands län. Tibro är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-12-15 så har Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Tibro.

Vill man komma i kontakt med Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Anderstorpsv. 29, 543 31, Tibro. Vi ni istället prata med Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 0504-13678.

Bolaget skall idka möbelboningar, möbeltillverkning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Tommy Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ljungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisor, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Tommy Andersson Bonarverkstad Aktiebolag har 556379-6910 som sitt organisationsnummer.